Test af børnerygsæk

oprettet d. under Taskerne

Test af børnerygsæk

Vi har testet Peace Rygsække fra Pick & Pack. Kort fortalt er vi vilde med rygsækken, som har en perfekt pasform og størrelse til børnehavebarnet.

 

De vigtigste kriterier for en børnerygsæk er: Pasform, robusthed, pris og udseende/design. Jo bedre disse kritier er opfyldt, jo større vil tilfredsheded være hos barnet, som skal bære rygsækken med også hos forældrene, der betaler.

 

Pasform: Peace rygsækkens pasform opfylder alle krav til en god børnerygsæk. Denne børnerygsæk har både justerbare skulderstropper og brystspænde, der kan indstilles. Alle stropperne er meget nemme at justere, hvilket gør det nemt at få rygsækken til at sidde godt. Rygsækken fra Pick and Pack er 22cm. bred, og det passer utrolig godt til langt størstedelen af børnehavebørnenes ryg (er rygsækken for bred bliver vægtfordelingen hurtig skæv, og skulderstropperne glider nemt ud over skuldrene). 

 

Robusthed: Pick & Pack er i sin helhed høj og gennemtænkt kvalitet. Lynlåse kan være skrøbelige, men her fungerer de og holder, og selv det lille barn i børnehaven kan nemt både åbne og lukke alle lynlåsene, hvilket er en rigtig god ting til børnene i denne aldersgruppe, hvor selvhjulpenhed er centralt. Tasken har en sort bund i ekstra kraftigt stof. Det sorte stof er praktisk til at hindre synlige snavs efter en dag på legepladsen, og på samme tid minimerer det slid på taskens mest udsatte område.

 

Udseende/design: Det betyder så meget for det enkelte barn at de er stolte og glade for deres rygsæk. De skal have rygsækken med hver eneste dag i børnehaven, og derfor er det bare så vigtigt, at børnerygsækken har skønne motiver i flotte farver - det har Peace rygsækken uden tvivl.   

 

Pris: Prisen for Peace børnehave rygsækken er kun 249kr. Det er en rigtig god pris for en rygsæk af så høj kvalitet. Selvom Pick & Pack rygsækkende gnerelt set ligger i den billigere ende af prisskalaen, får du og dit barn virkelig meget for pengene, og det er en rygsæk som holder til flere søskende. 

 

Samlet set kan vi kun konkludere, at denne Peace rygsæk fra Pick & Pack er noget af det bedste vi har set og prøvet. Vi kan kun anbefale den.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar